Bliv medlem

orBevægDig60+ er en frivillig folkeoplysende forening på Frederiksberg. Man skal betale kontingent for at blive medlem af vores forening og kunne deltage på vores hold og i sociale aktiviteter.

Du melder dig ind i BevægDig60+ ved at oprette dig og betale i vores medlemssystem Klubmodul.

Vores første sæson starter op mandag den 30. august 2021.

Vi er nu nået til foreningens anden sæson som går fra 10. januar til 16 maj 2022.

På hold med ledige pladser vil det være muligt at tilmelde sig en prøvetræning. Man kan deltage på én prøvetræning per aktivitet. Herefter skal du melde dig ind, hvis du kommer igen. Læs mere om prøvetræninger og tilmeld dig her

Du kan se Holdplanen på hjemmesiden under “Aktiviteter” og “Holdoversigt”.

Priser

Du betaler per hold, du deltager på. Dvs. er du tilmeldt fx cirkeltræning mandag kl. 10.00-11.00, betaler du for dette hold og kan dermed kun deltage på dette hold, med mindre du også betaler for deltagelse på andre hold i samme sæson.

Prisen forårssæsonen 2022, som går fra mandag den 10. januar til og med mandag den 16. maj, er per hold 800 kr. – bordtennis dog 500 kr.  Sæsonen har en varighed på ca. 16 uger.

Prisen for en sæson tilpasses i forhold til, hvor lang tid der er tilbage af sæsonen. Den 16. i hver måned bliver kontingentet sat ned, svarende til hvor lang tid der er tilbage af sæsonen. 

Når du betaler kontingent i foreningen er du med til at betale for instruktørløn, udstyr, administration af foreningen, gebyrer i forbindelse med betaling samt kaffe, the mm. som vi byder på hver gang før og efter aktiviteterne.